Wat zijn NITRIL HANDSCHOENEN?

De welbekende blauwe handschoen is in de loop der jaren een goede vervanging gebleken voor latex handschoenen. Nitril handschoenen worden tegenwoordig in diverse industrieën gebruikt zoals de chemische-, medische- en in de voedingsindustrie. Mede dankzij zijn hoge perforatie- en scheurweerstand is Nitril een betrouwbaarder alternatief voor latex en vinyl geworden.


Waarom nitril en geen latex?

Latex handschoenen zijn zeker niet slecht, maar waarom zou u kiezen voor een mogelijke latexallergie of wellicht kans lopen op een  virus? Nitril is een stuk sterker en betrouwbaarder gebleken in onderzoek en wordt daarom ook gebruikt in ziekenhuizen.

Tot voor kort was dit verschil in kwaliteit echter  ook in prijs merkbaar, totdat wij ons op deze  markt begaven. De mogelijkheden die Nitril biedt boven latex en vinyl zijn op zijn zachtst gezegd eindeloos. Wat dacht u van het AIDS virus? Aangezien is gebleken dat Nitril niet virus doorlaatbaar is, hoelang zal het nog duren voordat wij de eerste condooms van Nitril mogen aanschouwen?

Kijk voor meer vergelijkingen met latex en vinyl op onze vergelijkingspagina.


De producten

Onze handschoenen zijn gemaakt van 100% Nitril en uiteraard CE goedgekeurd.

Naast de 4,8 grams nitril handschoen hebben we ons assortiment, sinds 1 januari 2009 ook uitgebreid met de 3,8 grams nitril handschoen voor het subtielere werk.  Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze producten pagina.Bulletpoints

  • Poedervrij
  • 100% nitril
  • Niet steriel
  • 1.5 AQL
  • Ambidextreus
  • Latexvrij
  • Conform (N)EN-norm 374, 420 en 455
  • Verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL

Nitrilhandschoenen.nl levert niet enkel aan bedrijven, ook particulieren voorzien wij van handschoenen. Neemt u gerust een kijkje op Regrand.com voor Nitril handschoenen en andere producten.
Onze handschoenen zijn verpakt per 100 stuks. Consumenten kunnen deze via de shop van Regrand aanschaffen.
Bedrijven en andere instellingen die van grotere hoeveelheden voorzien willen worden, dienen contact met ons op te nemen.

 

Copyright © 2006-2009 Regrand
All rights reserved